۴ تیم راه یافته به مسابقات والیبال ساحلی بنادر کشور مشخص شدند وجود مزیت های سرمایه گذاری برای شرکت های بیمه ای در بندر چابهار لزوم تزریق نوآوری و فناوری در حوزه بندری و دریایی از طریق شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها/ از فعالیت شرکت های دانش بنیان و استارتاپ های دریایی و‌بندری حمایت می کنیم موافقت دولت با برگزاری چهاردهمین همایش بین المللی سواحل، بنادر و سازه های دریایی (ICOPMAS ) در سال 1399 آنسوی دریاها در این هفته/ از پیشرفت هایی در پروژه کشتی های خودران تا بررسی وضعیت سولفور سوخت کشتی ها با الگوهای ابری نشست هم‌اندیشی و آشنایی با قوانین اداری ایثارگران در بندر گلمنخانه ارومیه برگزار شد آغاز مسابقات آبی و ساحلی کارکنان بنادر کشور در بوشهر/ آمادگی بندر بوشهر برای برگزاری مسابقات آبی و ساحلی کارکنان بنادر کشور تأمین ایمنی گردشگران؛ مهم ترین اولویت سازمان بنادر برای سفرهای دریایی نوروز/ استقبال مردم از سفرهای دریایی نوروزی افزایش یافته است/ برنامه ریزی سازمان بنادر برای ارتقاء زیرساخت‌ها و ایمنی سفرهای دریایی/ ضرورت آماده سازی طرح جامع و تخصصی گردشگری دریایی/ سفرهای دریایی دیگر محدود به تعطیلات نوروز نیست بازنگری در قراردادهای بندر انزلی در دستور کار قرار گرفته است/ راه‌اندازی ساختمان خدماتی سرمایه‌گذاری در انزلی افزایش اقبال به حمل و نقل کانتینری با رشد ۴,۷ درصدی عملکرد بنادر کانتینری در سال ۲۰۱۸/ سهم ۶۴ درصدی بنادر آسیا از کل مبادلات کانتینری جهان/ رشد ۶ درصدی ظرفیت ناوگان کانتینری و کاهش سن کشتی های کانتینربر
برگزاری مسابقه آشپزی با غذاهای دریایی و سنتی در بندرامیرآباد بمناسبت روز زن
در آستانه فرا رسیدن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن یک دوره مسابقه آشپزی در دو رشته غذاهای سنتی و دریایی با حضور بانوان ، همسران کارکنان شاغل و بانوان شاغل در شرکت های تابعه مستقر در بندرامیرآباد برگزارشد.

به گزارش واحد اطلاعات و اخبار روابط عمومی؛  در این مسابقه که با هدف ترویج استفاده از غذاهای دریایی ، اشاعه فرهنگ دریایی در بین خانواده ها و تکریم بانوان شاغل صورت گرفت ، شرکت کنندگان در دو بخش غذاهای دریایی و سنتی باهم به رقابت پرداختند از آیتم های مورد نظر داوران برای تعیین نفرات برتر در این مسابقه طعم غذا، کیفیت ، پخت مناسب و نیز تزیین غذای مورد نظر بوده است.

بر این اساس با نظر داوران در بخش غذاهای محلی خانم ها شهریاری ، رحیمی و مبارکی به ترتیب به مقام های اول تا سوم دست یافتند و در بخش غذاهای دریایی نیز خانم ها نوری ، گودرزوند و کاردگر به ترتیب مقام های اول تا سوم را ازآن خود کردند.

لازم به ذکر است در پایان این رقابت ، غذاهای تهیه شده توسط شرکت کنندگان صرف اطعام افراد نیازمند گردید.


۱۵ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۰۸
کد خبر : ۴۱,۵۸۱

ارسال نظرات

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید