بنادر کوچک؛ فرصت و مزیتی بی نظیر برای اقتصاد ایران است / ضرورت ایجاد امکانات و زیرساخت برای توسعه بنادر کوچک جزئیات آزادسازی نفتکش ایرانی از بندر جده با پیگیری سازمان بنادر/ کار انگلیسی‌ها دزدی دریایی‌ است بنادر کوچک می توانند به یکی از مهم ترین منابع درآمدی کشور تبدیل شوند/ ریل و جاده را به بنادر کوچک برسانیم آغاز طرح مطالعات مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی بوشهر/ دسترسی و بهره گیری همگانی از سواحل بوشهر اولین دفتر بخش خصوصی افغانستان در بندر چابهار افتتاح شد/ حضور تجار افغان در بندر چابهار جزییاتی از آخرین وضعیت نفتکش انگلیسی در لنگرگاه بندرعباس/ آغاز بررسی علل حادثه دریایی تانکر "استینا ایمپرو"/ملیت 23 نفر خدمه کشتی اعلام شد افزایش متقاضیان سرمایه گذاری در بندر چابهار/ انعقاد 11 قرارداد جدید سرمایه گذاری در بندر چابهار تسریع در ساخت و سازهای توسعه ای بندر چابهار/ بندر چابهار؛ نقش کلیدی در توسعه کشور دارد ارائه تسهیلات ویژه به سرمایه گذاران گردشگری دریایی چابهار/ سرمایه گذاران بخش خصوصی شریک تجاری سازمان بنادر هستند اصلاح ساختار اداری بنادر و ستاد، مطابق با مأموریت ها و وظایف جدید سازمان بنادر/ تشکیل کارگروهی برای استقرار نظام شایسته سالاری‌ در سازمان بنادر/ پیگیری مسائل رفاهی کارکنان در استان ها
برگزاری مسابقه آشپزی با غذاهای دریایی و سنتی در بندرامیرآباد بمناسبت روز زن
در آستانه فرا رسیدن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن یک دوره مسابقه آشپزی در دو رشته غذاهای سنتی و دریایی با حضور بانوان ، همسران کارکنان شاغل و بانوان شاغل در شرکت های تابعه مستقر در بندرامیرآباد برگزارشد.

به گزارش واحد اطلاعات و اخبار روابط عمومی؛  در این مسابقه که با هدف ترویج استفاده از غذاهای دریایی ، اشاعه فرهنگ دریایی در بین خانواده ها و تکریم بانوان شاغل صورت گرفت ، شرکت کنندگان در دو بخش غذاهای دریایی و سنتی باهم به رقابت پرداختند از آیتم های مورد نظر داوران برای تعیین نفرات برتر در این مسابقه طعم غذا، کیفیت ، پخت مناسب و نیز تزیین غذای مورد نظر بوده است.

بر این اساس با نظر داوران در بخش غذاهای محلی خانم ها شهریاری ، رحیمی و مبارکی به ترتیب به مقام های اول تا سوم دست یافتند و در بخش غذاهای دریایی نیز خانم ها نوری ، گودرزوند و کاردگر به ترتیب مقام های اول تا سوم را ازآن خود کردند.

لازم به ذکر است در پایان این رقابت ، غذاهای تهیه شده توسط شرکت کنندگان صرف اطعام افراد نیازمند گردید.


۱۵ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۰۸
کد خبر : ۴۱,۵۸۱

ارسال نظرات


نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید