مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: برای تسریع امور بازرگانی در بندر شهید بهشتی، ما به دنبال برقرار کردن تناسب بین ظرفیت های مختلف موجود در این بندر هستیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، محمد راستاد در نشست تسریع امور تجاری و ترافیک بار در بندر چابهار، افزود: برای استفاده بهینه، باید بین ظرفیت های زیربنایی و رو بنایی در هر بندر تناسب برقرار باشد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به دسترسی دریایی مطلوب، قابلیت پدیرش کشتی های تا صد هزار تن و اسکله های مناسب به عنوان زیر بناهای بندر چابهار، اذعان داشت: تاسیسات روبنایی شامل انبار های سرپوشیده و روباز، دسترسی پسکرانه ای و غیره می شود که باید با هم تناسب اجرایی و خدماتی داشته باشد.
راستاد با بیان اینکه سازمان بنادر ساخت سیلو را در بندر چابهار در دست انجام دارد، تاکید کرد: برای بندری که قرار است در حوزه کالا های فله نقش آفرینی کند، ساخت سیلو از اولویت های اصلی است.
وی با اشاره به احداث انبار های جدید توسط بخش خصوصی در بندر چابهار، تصریح کرد: در شرایط فعلی و تا ساخت و تکمیل انبارهای در دست سرمایه گذاری، قاعدتا باید از تمام امکانات و ظرفیت های موجود در بندر و پیرامون بندر استفاده بهینه کنیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه برای سرعت دادن و ایجاد سهولت در تامین بار و بخش تجاری بندر چابهار، دیگر بحث سازمانی و ذی نفعان مطرح نیست، افزود: همه باید دست در دست هم بدهیم تا کالاها به سهولت وارد بندر شده و به سرعت به اماکن نگهداری و پسکرانه ای منتقل شود.
وی اختصاص ۵۰ درصد واردات دولتی به بندر چابهار و کاپوتاژ گندم از بندر امام به بندر شهید بهشتی را از اقدامات مثبت شرکت بازرگانی داخلی برشمرد و گفت: در این راستا لازم است که صاحبان کالا های بخش خصوصی را نیز برای حضور در بندر چابهار ترغیب کنیم.
وی تاکید کرد: سازمان بنادر به رغم اینکه سازمان درآمد- هزینه ای است، تقریبا از در آمدهای متعارف بندری ، در بندر چابهار صرف نظر کرده است.
راستاد اظهار داشت: در بندری مثل چابهار باید به دنبال به ثمر رسیدن سرمایه گذاری های انجام شده و استفاده بهینه از ظرفیت های مهیا شده باشیم.