با عملیاتی شدن خط اول تصفیهخانه 150 تنی روغن خوراکی در بندر امامخمینی(ره)، هزینههای حمل و ذخیرهسازی روغن خوراکی نسبت به قبل کاهش یافت.
به گزارش
پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، عادل دریس؛ مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان با اشاره به اتمام عملیات اجرایی احداث تصفیه خانه روغن خوراکی با ظرفیت روزانه 150 تن روغن خام در دی ماه سال جاری، گفت: این تصفیهخانه با برخورداری از واحدهای خنثیسازی، بلیچر، بیرنگسازی، بیبوسازی به روش تقطیر همراه با 16 مخزن ذخیره به همت و تلاش متخصصان ایرانی ساخته و نصب شد.
وی تصریح کرد: به لحاظ مجاورت تصفیهخانه 150 تنی روغن خوراکی با 3 واحد کارخانه روغنکشی، امکان دسترسی آسان به روغن خام تولیدی فراهم میشود و به دنبال آن مسافت حمل، جابجایی و هزینههای ذخیرهسازی و قیمت تمام شده تولید روغن خوراکی کاهش قابل ملاحظهای خواهد داشت.