معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان از نجات ۲ نفر سرنشین یک فروند شناور صیادی سنتی در شرایط نامساعد جوی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان ، سید حسن ابراهیمی اظهار کرد : به محض دریافت پیام اضطرار به مرکز MRCC از سوی این شناور سنتی که در ۲۲ مایلی از بندر چابهار قرار داشت ، شناور جستجو و نجات اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان به محل اعزام و در یک عملیات زمان بر و در شرایط نامساعد جوی اقدام به نجات جان سرنشینان این شناور نمودند.
این مقام مسئول ادامه داد: شناور مذکور با ۷ نفر سرنشین بدلیل نقص فنی در امواج خروشان دریای عمان گرفتار شده بود که ۲ نفر از آنها نیاز فوری به خدمات درمانی داشتند و با اعزام فوری شناور جستجو و نجات (ناجی۵) مصدومان پس از دریافت خدمات اولیه پزشکی، توسط آمبولانس به مرکز درمانی انتقال داده شدند .
معاون اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با اشاره به شرایط بد جوی فصل مونسون و مواج شدن دریا از صیادان درخواست کرد قبل از عزیمت به دریا از سالم بودن تجهیزات ایمنی و ارتباطی شناور اطمینان پیدا کرده و به اعلامیه های دریایی و هواشناسی توجه نمایند .
وی تصریح کرد: جهت ایمنی دریانوردی و خدمات رسانی در حوادث احتمالی، شماره مستقیم ۱۵۵۰ و کانال رادیویی دریایی ۱۶ VHF جهت اعلام حوادث دریایی بصورت ۲۴ ساعته در مرکزMRCC آماده دریافت گزارشات می باشد.