اسماعیل حسین زهی در گفتوگو با پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، با اشاره به اینکه ایران در حوزه دریا از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است، اظهار داشت: بنادر کشور طی چند سال گذشته در حوزه تخلیه و بارگیری رشد قابل توجهی داشته اند و کشتی های غول پیکر می توانند در حوزه صادرات و واردات در بنادر ایران فعالیت و تردد داشته باشند.
وی ادامه داد: ایران در حوزه بندری و تجهیزات بندری نیز از ظرفیت ویژه ای برخوردار است و می توانیم به کشورهای مختلف از جمله کشورهای اروپایی صادرات داشته باشیم.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مقوله سرمایه گذاری داخلی و خارجی در بنادر ایران از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، گفت: سرمایه گذاری خارجی در بنادر به تحریم گره خورده است و تحریم های ظالمانه و غیرقانونی آمریکایی ها موجب شده است، جذب سرمایه گذار خارجی در بنادر کشور با مشکل مواجه شود.
حسین زهی با بیان اینکه در صورت رفع تحریم ها، به طور حتم سرمایه گذاران خارجی علاقمند به سرمایه گذاری در بخش دریایی و بندری ایران خواهند بود، گفت: کشور ما ظرفیت بسیار بالایی در حوزه دریایی و بندری به منظور انجام فعالیت اقتصادی دارد و بخش خصوصی راغب است در بخش هایی که توجیه اقتصادی دارد، فعالیت کند و در صورت رفع تحریم ها به طور حتم حوزه دریایی و بندری ایران از جمله بخش هایی است که سرمایه گذاران خارجی علاقمند به سرمایه گذاری در آن هستند.
وی ادامه داد: توسعه بنادر ایران نیازمند سرمایه گذاری چه از سوی سرمایه گذاران داخلی و چه از سوی سرمایه گذاران خارجی است.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت مناسب بنادر ایران در بخش تخلیه و بارگیری کالا، اظهار داشت: باید صادرات خود به کشورهای هدف را همچنان با قدرت دنبال کنیم و در این بخش از ظرفیت بنادر خود به نحو مطلوب بهره ببریم، علاوه بر این باید به فکر دوران پساتحریم باشیم و تعاملات تجاری خود را با کشورهایی که می توانند بازار مناسبی برای اقتصاد ایران باشند، پیش ببریم.