flag

بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از پروژه‌های مسئولیت‌های اجتماعی سازمان بنادر در بندر امام خمینی(ره)

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوری که برای بازدید از پروژه‌های عمرانی، توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری بندر امام خمینی(ره) به استان خوزستان سفر کرده است، از ۴ پروژه مهم این سازمان در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی دیدن کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان ، علی‌اکبر صفایی با همراهی اعضای هیأت عامل و مدیران‌ کل این سازمان، از روند اجرا و پیشرفت چهار پروژه  احداث شبکه گازرسانی، جاده کمربندی بندر امام به آبادان، زیرسازی رمپ و لوپ تقاطع غیرهمسطح و احداث بزرگ‌راه بازدید کرد.
 معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین در این بازدید دو روزه، علاوه بر بررسی روند تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی در بندر امام خمینی(ره) به عنوان  بندر کانونی تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی در کشور، از چگونگی وضعیت پروژه‌های سرمایه‌گذاری در بندر امام نیز بازدید می‌کند.
بر اساس این گزارش، پروژه گازرسانی با پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد و با هدف کاهش آلاینده‌های محیط زیست و افزایش رضایت سرمایه‌گذارن بخش خصوصی؛ جاده کمربندی بندر امام به آبادان با پیشرفت ۸۵ درصد با هدف تسهیل در مسیر ترانزیتی حمل کالا و ارتقای ضریب ایمنی؛ زیر سازی رمپ و لوپ‌های تقاطع غیرهمسطح، با پیشرفت فیزیکی ۷۲ درصد و با هدف حذف گره ترافیکی و افزایش ایمنی مسیر دسترسی در دست انجام است.
بر اساس این گزارش، احداث جاده کمربندی یکی از مطالبه‌های جدی مردم و از پروژه‌های جدی سازمان در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی محسوب می‌شود، که علاوه بر تسهیل ترافیک عبوری شهری، امکان سرویس دهی به بافت تجاری و مسکونی را نیز فراهم می‌آورد.
این در حالی است که به جز فعالیت‌های توسعه‌ای و عملکردی، بنادر استان خوزستان در ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خود خدمات ارزنده‌ای داشته‌اند که احداث جاده کمربندی بندر امام - آبادان با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی؛ تعمیرات بزرگراه بندر امام خمینی(ره) ؛ عملیات زیرسازی رمپ و لوپ های تقاطع غیرهمسطح بندر امام خمینی(ره) و توسعه گردشگری دریایی در استان خوزستان از جمله موارد ایفای مسئولیت‌های اجتماعی قلمداد می‌شود.
ایجاد شهر لجستیک غلات بر اساس سند بالا‌دستی
بر اساس این گزارش و به گفته مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان،‌ برای بندر امام(ره) به واسطه اینکه میزبان عمده کالاهای اساسی در شهر بندری است، بسیار مهم است که کشتی‌ها حداقل زمان را در پای اسکله سپری کنند و کالاها هرچه سریع تر تخلیه، شوند.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) در این باره گفت: با روشی که در حال انجام است به طور متوسط 8 تا 10 روز زمان می‌برد که یک کشتی متوسط تخلیه شود، اما با برنامه‌ریزی که صورت گرفت و در راستای طرح جامع مصوب، ایجاد و راه‌اندازی چند پایانه مکانیزه غلات در دستورکار قرار گرفت.
چهارشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۰
16:22
منبع: روابط‌عمومی
چاپ