مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: شورای معاونین اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با هدف بررسی دقیق و میدانی مسائل و مشکلات بنادر جنوبی استان بوشهر در بنادر عسلویه، کنگان و دیر تشکیل جلسه داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر، محمد شکیبی نسب در حاشیه نشست شورای معاونین در بندر عسلویه اظهار کرد: در این نشست کارشناسی که با حضور مدیران. معاونان بنادر عسلویه، کنگان و دیر برگزار شد راهکارهای توسعه این بنادر و تامین نیازهاو زیرساخت های آنها مورد بررسی قرار گرفت.
وی بیان کرد: در این نشست کارشناسی مطالباتی بسیار به جا و قانونی مطرح شد که به فراخور اهمیت این مطالبات به صورت مجدد نیز مطالبات آنان در شورای معاونین اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
شکیبی نسب ادامه داد: رویکرد مدیریت اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر حضور میدانی و بررسی مطالبات مردمی در بازدیدهای میدانی است چراکه توسعه بنادر استان بوشهر بدون نگاه تیزبین مسئولان شهرستانی و جوامع محلی تحقق پیدا نخواهد کرد.
وی گفت: بندرنشینان بدون تردید با راهکارها و مطالبات خود چراغ راهی برای پیشبرد اهداف توسعه ای بنادر استان بوشهر هستند که در مراحل مختلف این ظرفیت مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
شکیبی نسب ادامه داد: امسال نیز در استان بوشهر از جنوب تا شمال آن پروژه های ارزشمندی در دست اجرا است که اتمام آنها رونق بخش بنادر و معیشت مرزنشینان هم استانی خواهد بود.
شورای معاونین اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در ادامه نشست عسلویه با حضور در بنادر کنگان و دیر از این بنادر بازدید و روند فعالیت های آنها را مورد ارزیابی قرار دادند.
شکیبی نسب اظهار کرد: بازدید از بنادر کوچک و بزرگ استان بوشهر به صورت ادواری انجام می شود که با محوریت نماینده عالی دولت در شهرستان برای شناسایی کمبودهای بنادر در حوزه زیرساختی و اولویت بندی برای رفع آن تلاش خواهد شد.
وی افزود: بنادر دیر و کنگان به عنوان کانون های اصلی صادرات استان بوشهر به کشورهای حوزه خلیج فارس و بویژه قطر مورد توجه جدی قرار دارند که در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ نخواهد شد.